Interieurdecoratie

Sfeer en een inspirerende werkplek zijn van levensbelang voor uw restaurant, sportschool of kantoorruimte. Voor zowel bezoekers als medewerkers.
De nieuwste trend voor sfeerbeleving is interieurdecoratie. Voor kantoorruimtes, horecazaken, winkelpanden of showrooms maken en leveren wij diverse producten. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Textiel- en interieurdecoratie

Wanden, muren, gordijnen, de vloer of zelfs het plafond: alles kan tegenwoordig voorzien worden van een mooie print, die zorgt voor meer beleving voor klanten en medewerkers. Al eens gedacht aan wallcovers, muur prints, zitzakken, fotoblokken, tafelkleden, sierkussens of magneten die bijdragen aan de gewenste uitstraling.

Eenvoudig een metamorfose

Wij verzorgen de complete signing van ieder denkbaar interieur. Van ontwerp tot montage. Van hoogwaardig fullcolour behang en panelen, vloerfolie met reclame-uitingen, folies voor het renoveren en restylen van interieurs en meubilair tot prints op plaatmateriaal, rustiek of knallend. Sfeervol of uitgesproken modern. Warm of industrieel hip. Kom gewoon een langs en laat u verassen.

Interieurdecoratie, van kale muur naar sprekende wand!

Werkgebied ROPAsign Reclameborden

Vanuit onze werkplaats in Tilburg zijn wij goed te bereiken vanuit plaatsen binnen de provincie waaronder: Reusel-De MierdenGoirleDongenOisterwijkHilvarenbeekGilze en RijenWaalwijkOosterhoutDen BoschBreda en Eindhoven!

Deel deze pagina:
BEL ONS DIRECT