Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen

Beurspresentatiesystemen zijn er in vele soorten en maten. Waarvoor u kiest hangt voor een groot deel af van de vraag: hoe vaak heeft uw bedrijf of organisatie een dergelijk systeem nodig?

Wanneer u enkele keren per jaar of vaker een beurs bezoekt of regelmatig presentaties houdt, Gebruikt u duurzamere producten dan wanneer u maar een keer per jaar een beurs of evenement heeft.

Display beurs

Portfolio

Beurs reclame

Flexibel

Combineer frames en bouw een presentatie op zonder beperkingen. Kies uit rechte en gebogen frames van verschillende hoogtes en creëer een maatwerk stand die net even anders toont dan de meeste reguliere standen.

Maatwerk

Wij verzorgen de complete signing van ieder denkbaar interieur, van ontwerp tot montage. Van hoogwaardig full colour behang en panelen, vloerfolie met reclame-uitingen, folies voor het renoveren en restylen van interieurs en meubilair tot prints op plaatmateriaal. Rustiek of knallend. Sfeervol of uitgesproken modern. Warm of industrieel hip. Kom gewoon eens langs en laat u verrassen.

Doe het zelf

Het systeem is ook gemakkelijk zelf op te bouwen. Alle onderdelen worden gekoppeld zonder gereedschap en elk frame staat op zichzelf. Standbouwers zijn dus niet noodzakelijk.

Volop variatie

Het systeem is bijzonder sterk; zodoende kunnen er ook schappen en zelfs tv’s aan de wanden hangen. Naast de diverse wanden met elk unieke eigenschappen, zijn er ook desks, vlaggen en brochurestandaards te verkrijgen.

Beursreclame

Bij ons bent u aan het juiste adres voor reclame voor beurzen en evenementen!

Waarom kiezen voor ROPAsign?

ROPAsign levert als allround reclameproductiebedrijf een compleet pakket aan visuele communicatie. Wij bestickeren en beletteren niet alleen voertuigen, maar maken ook professionele reclame in de vorm van reclameborden, lichtreclame, vlaggen, spandoeken, presentatiematerialen, kleding en drukwerk. Wij maken alles in onze werkplaats met moderne apparatuur zoals groot formaat printers, laminators en snijplotters. Wij zijn actief in de gehele Benelux en realiseren, in samenwerking met onze partners, ook zeer grote projecten.

Reclame op beurzen en evenementen nodig?

Neem contact op met de specialisten van ROPAsign. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt een vrijblijvend voorstel met offerte. Er zijn voor elk budget mogelijkheden om zichtbaar te zijn op de weg. U kunt ook bellen naar 013-7506355, of stuur een e-mail naar info@ropasign.nl.

Bekijk ook

Werkgebied ROPAsign reclame voor beurzen en evenementen

Vanuit onze werkplaats in Tilburg zijn wij goed te bereiken voor auto’s, bestelwagens en vrachtauto’s vanuit plaatsen binnen de provincie waaronder: Reusel-De MierdenGoirleDongenOisterwijkHilvarenbeekGilze en RijenWaalwijkOosterhoutDen BoschBreda en Eindhoven!

BEL ONS DIRECT