Beurzen en evenementen

Beurspresentatiesystemen zijn er in vele soorten en maten. Waarvoor u kiest hangt voor een groot deel af van de vraag: hoe vaak heeft uw bedrijf of organisatie een dergelijk systeem nodig?

Wanneer u enkele keren per jaar of vaker een beurs bezoekt of regelmatig presentaties houdt, Gebruikt u duurzamere producten dan wanneer u maar een keer per jaar een beurs of evenement heeft.

Flexibel

Combineer frames en bouw een presentatie op zonder beperkingen. Kies uit rechte en gebogen frames van verschillende hoogtes en creëer een maatwerk stand die net even anders toont dan de meeste reguliere standen.

Beurzen en evenementen, om u in de markt te zetten!

Maatwerk

Wij verzorgen de complete signing van ieder denkbaar interieur, van ontwerp tot montage. Van hoogwaardig full colour behang en panelen, vloerfolie met reclame-uitingen, folies voor het renoveren en restylen van interieurs en meubilair tot prints op plaatmateriaal. Rustiek of knallend. Sfeervol of uitgesproken modern. Warm of industrieel hip. Kom gewoon eens langs en laat u verrassen.

Doe het zelf

Het systeem is ook gemakkelijk zelf op te bouwen. Alle onderdelen worden gekoppeld zonder gereedschap en elk frame staat op zichzelf. Standbouwers zijn dus niet noodzakelijk.

Volop variatie

Het systeem is bijzonder sterk; zodoende kunnen er ook schappen en zelfs tv’s aan de wanden hangen. Naast de diverse wanden met elk unieke eigenschappen, zijn er ook desks, vlaggen en brochurestandaards te verkrijgen.

Wij vertellen u graag meer,. Bel of mail of vul onderstaand contactformulier in.

Werkgebied ROPAsign Reclameborden

Vanuit onze werkplaats in Tilburg zijn wij goed te bereiken vanuit plaatsen binnen de provincie waaronder: Reusel-De MierdenGoirleDongenOisterwijkHilvarenbeekGilze en RijenWaalwijkOosterhoutDen BoschBreda en Eindhoven!

Deel deze pagina:
BEL ONS DIRECT