Carwrapping

Verrijk uw bedrijfswagen(s) met (car)wrapping

Wilt u uw auto verrijken met professionele (car)wrapping? Maak dan een afspraak met ROPAsign. Geef aan ons uw wensen door. Dan vertalen wij deze in een opvallend en aantrekkelijk ontwerp.

Rijdt uw bedrijfswagen of -bus straks voorbij? Dan maakt deze in één oogopslag een overweldigende indruk. En uw onderneming of boodschap dus ook! Heeft u al idee voor de vormgeving van de wrap? Of wilt u vrijblijvend door ons geadviseerd worden? Maak een afspraak met ons als u interesse heeft in custom-made (car)wrapping.

Car wrapping

Portfolio

carwrap

Ontdek het verschil tussen autobelettering en (car)wrapping

Het principe van een carwrap is net iets anders dan dat van ‘normale’ autobelettering. Waar bij autobelettering enkele letters of afbeeldingen op een auto worden geplakt, wordt bij wrapping uw complete auto, bus of vrachtwagen ingepakt met hoogwaardige, weer- en krasbestendige folie.

Groot voordeel hiervan is dat u uw bedrijfswagen in elke gewenste kleur kunt krijgen. Overspuiten is niet nodig. U kiest gewoon voor een wrap in uw gewenste kleur. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een full colour print. Hiermee valt u enorm op in het straatbeeld!

Lever uw ontwerp aan of benader onze ontwerpers

Heeft u zelf al een idee voor de wrapping voor uw auto? Dan mag u zelf uw ontwerp bij ons aanleveren. Wilt u graag begeleid worden in de ontwikkeling van het ontwerp? Ga dan in gesprek met onze ontwerpers.

Samen met u creëren zij precies dat ontwerp waar zowel uw wensen als onze kennis en ervaring in terug te zien zijn. Of u nou één enkele bedrijfswagen wilt laten wrappen of een geheel wagenpark, wij willen dat u volledig tevreden bent met het resultaat. Maak daarom vandaag al een afspraak met ons, zodat wij alvast kunnen beginnen aan het ontwerp van de (car)wrapping.

Car wrapping

Bij ons bent u aan het juiste adres voor (car)wrapping!

Kies om deze redenen voor ROPAsign

In tegenstelling tot vele andere reclameproductiebedrijven levert ROPAsign een compleet pakket aan visuele communicatie. Wij hebben ons niet gespecialiseerd in één enkele reclamevorm, maar zijn meester in het ontwerpen en uitvoeren van verschillende varianten. Zo voorzien wij niet alleen voertuigen van reclame, maar zijn wij ook uw partner voor onder andere presentatiematerialen, kleding, reclameborden, drukwerk, lichtreclame, vlaggen en spandoeken. Wij beschikken over een ruime werkplaats en realiseren onze producten met moderne apparatuur zoals groot formaat printers, laminators en snijplotters. Mogen wij hier ook uw gewenste (car)wrapping mee realiseren?

Schakel ons in voor (car)wrapping

Heeft u interesse in professionele (car)wrapping? Geef uw wensen dan door aan de specialisten van ROPAsign. Bel naar 013-7506355, stuur een e-mail naar info@ropasign.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij voorzien uw bedrijfswagen(s) graag van indrukwekkende (car)wrapping!

Bekijk ook

Werkgebied ROPAsign carwrapping

Vanuit onze werkplaats in Tilburg zijn wij goed te bereiken voor auto’s, bestelwagens en vrachtauto’s vanuit plaatsen binnen de provincie waaronder: Reusel-De MierdenGoirleDongenOisterwijkHilvarenbeekGilze en RijenWaalwijkOosterhoutDen BoschBreda en Eindhoven!

BEL ONS DIRECT