Bestelbusreclame

Bestelbus belettering op maat voor uw bedrijf

Bij ROPAsign kunt u terecht voor het laten beletteren en/of bestickeren van elk type bestelbus of voor passende reclame voor uw complete wagenpark (fleetmarketing). Met opvallende bestelbusreclame weet u zeker dat uw bedrijf gezien wordt en maakt u gratis reclame onderweg voor uw bedrijf!

Wij bestickeren uw bestelbus of wagenpark met uw logo en/of de afbeelding die u bij ons aanlevert. Heeft u nog geen eigen ontwerp en wilt u dat wij een aansprekend ontwerp voor u maken om uw bestelbus te wrappen? Dat kan ook! Wij zijn gespecialiseerd in bestelbusreclame wrappen op uw kleine en grote bedrijfbussen en op het bestickeren van opleggers, LZV-voertuigen, bussen en complete wagenparken. Ook voor bedrijfsauto’s kunt u bij ons terecht. Neem vandaag contact met ons op en wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden met u.

bestelbus belettering op maat

Portfolio

bestelbusreclame

Diverse mogelijkheden voor bestelbusreclame

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor opvallende bestelbus reclame? U kunt bij ons onder andere terecht voor het wrappen, beletteren of bestickeren van uw bestelbus met een uniek design. Ook kunt u de bestelbus laten ontchromen, laten voorzien van lakbeschermende folie of getinte ramen. Zo leveren wij een compleet pakket voor uw bestelbus. Bij ons kunt u rekenen op een strak ontwerp en een technisch perfecte uitvoering dankzij de modernste technieken en de beste materialen. Het wrappen of bestickeren van uw bestelbus verzorgen wij in onze ruime, goed ingerichte en verwarmde werkplaats. Daar hebben wij plaats voor meerdere bedrijfsbussen tegelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op of vraag om een vrijblijvende offerte.

Reclame voor elk type bestelbus

Wilt u één bestelbus of een compleet wagenpark (fleetmarking) laten wrappen met uw bedrijfsinformatie? Voor elke opdracht kunt u op ons rekenen, ongeacht het type of merk bestelbus van de kleine Volkswagen Caddy tot de grote Mercedes Sprinter. Wij snappen dat u uw bestelbus niet te lang van de weg wilt hebben, daarom zorgen wij dat het bestickeren snel en netjes geregeld wordt. Om dat te kunnen regelen is het noodzakelijk uw wensen voor bestelbusbelettering goed aan ons te vertellen. Aan de hand van uw verzoek, doen wij een voorstel voor een ontwerp en tonen we u een virtueel eindresultaat. Pas als u daarmee akkoord bent, starten wij met het wrappen van uw bestelbus(sen).

bestelbusreclame bestelbusbelettering bedrijfsauto

Bij ons bent u aan het juiste adres voor bestelbusbelettering!

ROPAsign voor al uw reclame uitingen

Een bestelbus bestickeren is een onderdeel van het uitgebreide reclameaanbod van ROPAsign. Naast het bestickeren en beletteren van bedrijfsauto’s, maken wij ook andere reclame-uitingen zoals reclameborden, lichtreclame, vlaggen, spandoeken, presentatiematerialen, kleding en drukwerk. Ook dat doen wij in onze eigen werkplaats met moderne apparatuur, zoals groot formaat printers, laminators en snijplotters. Wij werken door de hele Benelux en realiseren ook zeer grote projecten.

Schakel ons in voor bestelbusreclame

Meer weten over bestelbusreclame en/of het beletteren van uw overige bedrijfswagens? Neem dan snel contact op met ROPAsign. Bel naar 013-7506355, stuur een e-mail naar info@ropasign.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Bij ons bent u aan het juiste adres voor bestelbus belettering!

Bekijk ook

Werkgebied ROPAsign Bestelbusbelettering

Vanuit onze werkplaats in Tilburg zijn wij goed te bereiken voor auto’s, bestelwagens en vrachtauto’s vanuit plaatsen binnen de provincie waaronder: Reusel-De MierdenGoirleDongenOisterwijkHilvarenbeekGilze en RijenWaalwijkOosterhoutDen BoschBreda en Eindhoven!

BEL ONS DIRECT