Relatieschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn er in vele soorten en maten. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u reclame wilt maken, maar kan soms net het verschil maken.

Of een relatiegeschenk gewaardeerd wordt, hangt soms ook af van de branche.

Relatiegeschenk pen

Portfolio

Miniatuur relatiegeschenk

Waar kun je aan denken bij relatiegeschenken?

Pennen natuurlijk. Maar ook snoeptrommeltjes, key cards, usb-sticks, drinkberkers, petjes en T-shirts kunnen als relatiegeschenk worden gebruikt. Voor bijzondere momenten kiest u specifieke, passende geschenken. Als hier dan ook nog uw naam en/of logo op staat, kan dit een blijvende herinnering zijn aan een succesvolle samenwerking.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor relatiegeschenken!

Waarom kiezen voor ROPAsign?

ROPAsign levert als allround reclameproductiebedrijf een compleet pakket aan visuele communicatie. Wij bestickeren en beletteren niet alleen voertuigen, maar maken ook professionele reclame in de vorm van reclameborden, lichtreclame, vlaggen, spandoeken, presentatiematerialen, kleding en drukwerk. Wij maken alles in onze werkplaats met moderne apparatuur zoals groot formaat printers, laminators en snijplotters. Wij zijn actief in de gehele Benelux en realiseren, in samenwerking met onze partners, ook zeer grote projecten.

Schakel ons in voor relatiegeschenken

Bent u op zoek naar persoonlijke relatiegeschenken? Neem contact op met de specialisten van ROPAsign. Vul hieronder uw gegevens in en u krijgt een vrijblijvend voorstel met offerte. Er zijn voor elk budget mogelijkheden om zichtbaar te zijn op de weg. U kunt ook bellen naar 013-7506355, of stuur een e-mail naar info@ropasign.nl.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor autobelettering!

Bekijk ook

Werkgebied ROPAsign relatiegeschenken

Vanuit onze werkplaats in Tilburg zijn wij goed te bereiken voor auto’s, bestelwagens en vrachtauto’s vanuit plaatsen binnen de provincie waaronder: Reusel-De MierdenGoirleDongenOisterwijkHilvarenbeekGilze en RijenWaalwijkOosterhoutDen BoschBreda en Eindhoven!

BEL ONS DIRECT