Beurs- en presentatiesystemen

Beurs- en presentatie systemen van ROPAsign

Zoekt u een vakkundig reclameproductiebedrijf dat het juiste beurs- en presentatie systeem voor u kan ontwikkelen? Dan zit u helemaal goed bij ROPAsign. Onze jonge en enthousiaste onderneming ontwerpt en produceert beurspresentatie systemen in vele soorten en maten. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de beurs- en presentatie systemen die bij u passen.

Voor welk systeem kiest u?

Van welk type beurs- en presentatie systeem wilt u gebruik gaan maken op de beurs die u bezoekt? De juiste keuze is vooral afhankelijk van hoe vaak uw bedrijf of organisatie het systeem nodig heeft. Dit kan enkele keren per jaar zijn of juist regelmatig. Wanneer u regelmatig presentaties houdt, gaat u liever voor een duurzamer product dat vaker gebruikt kan worden, dan wanneer u maar een paar keer een beurs bezoekt. Kom eens bij ons langs en laat u inspireren.

Een presentatie opbouwen zonder beperkingen

Wat betreft beurs- en presentatie systemen zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u met frames de presentatie opbouwen zonder beperkingen. Ga bijvoorbeeld voor rechte en gebogen frames van verschillende hoogtes. Hiermee creëert u een maatwerk stand die net even wat anders toont dan de meeste reguliere stands. Het systeem dat wij voor u maken is heel gemakkelijk zelf op te bouwen. U kunt alle onderdelen koppelen zonder gereedschap. Elk frame staat op zichzelf en daarom zijn standbouwers niet noodzakelijk. Het systeem is uiterst sterk. Er kunnen zelf schappen en tv’s aan de wanden gehangen worden. Naast de verschillende wanden, kunt u ook desks, vlaggen en brochurestandaards bij ons verkrijgen.

De vele mogelijkheden

ROPAsign verzorgt uw complete beurs- en presentatie systeem van A tot Z. Van ontwerp tot montage, wij doen het voor u. Wij maken bijvoorbeeld hoogwaardig full colour behang en panelen, vloerfolie met reclame-uitingen, folies voor het renoveren en restylen van interieurs en meubilair of prints op plaatmateriaal. Iedere gewenste stijl kunnen wij realiseren, van industrieel en hip tot rustiek en warm.

Bel of mail voor beurs- en presentatie systemen op maat

Wilt u meer te weten komen over de beurs- en presentatie systemen die wij bieden? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 013-7506355, stuur een mail naar info@ropasign.nl of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u dan graag met het ontwerpen en ontwikkelen van de juiste beurs- en presentatie systemen!

BEL ONS DIRECT